Mosókonyha:

A kollégium alagsorában található a mosókonyha, amely 4 darab mosógéppel és 2 darab szárítógéppel van felszerelve. Kollégiumunk lakói a gépeket ingyenesen használhatják 0-24 óráig. Az eszközök használatát a falon kihelyezett útmutatók segítik, így még azok a friss kollégisták is egyszerűen megtanulhatják használatukat, akik még csak távolról szemlélték ezen berendezéseket otthonukban.

Kardió:

A mosókonyha mellet található az A épület alagsorban a kardió terem, amely a lányok számára kedveltebb helyiség. A terem nagyságához képest igen felszerelt. Egy futópad, 2 bicikli, egy elliptikus tréner, kétfajta taposó gép, egy evező pad, egy edzőpad, egy lábtoló gép és két fajta lábemelő gép gazdagítja a sportolni vágyók lehetőségeit a kardióban. Sokak számára így könnyebben bevezethető a napi rutinba a sport, a mozgás, hiszen bármely napszakban le tudnak menni, amikor gondolnak egyet, akár 10 perc kocogásra is. Nem kell havi magas bérleti díjakat fizetni edzőtermekbe és nem kell utazni ahhoz, hogy egy kicsit elszakadj akár a tanulástól, főleg vizsgaidőszakban jól jön a feszültség levezetése.

Tanuló:

Ugyancsak az A szárny alagsorában található a kardió, mosókonyha és a kondi közelében, amely lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnének akár egyedül tanulni, csendben, nyugalomban vagy csoportosan, éjszakai tanulásra is kiváló, így a szobatársakat sem zavarod. Természetesen a hetedik a tizennegyedik héten és vizsgaidőszakban jóval többen látogatják a tanulószobát, mint a félév más időpontjában.

 Nagyterem:

A nagyterem kiváló helyet biztosít közösségi programok lebonyolítására, különböző körök vagy szakkollégiumok programjainak, csapatépítéseinek ad otthont, de akár egy nagyobb társaság szülinapi ünneplésére is megfelelő helyszín. A terem 100 fő kényelmes befogadására képes, asztalokkal és székekkel van felszerelve.  A teremigényléssel kapcsolatos információkat és szabályokat a szolgáltatások menüpont alatt olvashatod részletesen.

Teaház:

Hasonlóan a nagyteremhez a Teaház is megfelelő helyet biztosít körök, társaságok programjainak csapatépítéseinek megrendezésére. A koktél kör, teház , kolbász kör által használt terem ez, hiszen itt folytatják közösségi tevékenységeik nagy részét, mivel ezen terem felszereltségét tekintve megfelelő főzésre sütésre és ücsörgésre is. A teremigényléssel kapcsolatos információkat és szabályokat ugyancsak a szolgáltatások menüpont alatt olvashatod részletesen.

Kondi:

A konditermünk bőséges kínálatot biztosít lányok és fiúk számára egyaránt.

Tükrös terem:

Az aerobic kör otthona. Ennek köszönhetően akár heti egy-két alkalommal is tudsz a kolin belül  aerobic órára járni. A tükrös terem használatát is hasonlóan tudják az egyetemisták kérvényezni, ahogy a tea ház vagy a nagyterem használatát.

Fotóstúdió:

A Wigner Fotókör otthona, ahol taggyűléseket tartanak, felszerelésüket tárolják és természetesen a fotóstúdió felszereltsége lehetőséget biztosít, hogy minőségi képeket készítsenek a fotókörösök.

Roller:

A Wigner Jenő Kollégium alagsorában található közösségi helyiség. Ez az a hely, ahol hallgatók dolgoznak a hallgatókért. Ahol akár te is lehetsz pultos. Itt a diákok szerveznek eszméletlen partykat saját sorstársaiknak, hogy együtt vezethessük le a könyörtelen zh-k feszültségét, és közösen engedjük ki a fáradt gőzt egy siralmasan sikerült vizsga után, vagy éppen sokad magunkkal ünnepeljünk egy sikereset. Vannak tematikus bulik, vannak spontán partyk, vannak dress code-osak és vannak rendhagyóak is. Ide akkor is lejöhetsz, ha kiöltözve szeretnél ismerkedni és mulatni egy jót, de ha kedved támad melegítőben meginni egy sört, ajtónk akkor is nyitva áll előtted.