Az A épület alagsorában található egy konditerem (súlyokkal padokkal, boxzsákkal), és egy kardióterem (futópad, spinning, elliptikus trainer, stb.) is.

Az előfizetést Neptunon keresztül tudjátok ezt megvásárolni. A pénzügyek/befizetés fül alatt tudjátok kiírni magatoknak a tételt. Továbbra is 6000Ft/félév! Figyeljetek arra hogy Szolgáltatási jogcím között keressétek, 2018/19/1 félévet válaszátok és hogy a Wigner Konditerem féléves használati díjat jelöljétek. Itt találtok segítséget a befizetéshez:

Befizetés How-to

Kardió:

A mosókonyha mellet található az A épület alagsorban a kardió terem, amely a lányok számára kedveltebb helyiség. A terem nagyságához képest igen felszerelt. Egy futópad, 2 bicikli, egy elliptikus tréner, kétfajta taposó gép, egy evező pad, egy edzőpad, egy lábtoló gép és két fajta lábemelő gép gazdagítja a sportolni vágyók lehetőségeit a kardióban. Sokak számára így könnyebben bevezethető a napi rutinba a sport, a mozgás, hiszen bármely napszakban le tudnak menni, amikor gondolnak egyet, akár 10 perc kocogásra is. Nem kell havi magas bérleti díjakat fizetni edzőtermekbe és nem kell utazni ahhoz, hogy egy kicsit elszakadj akár a tanulástól, főleg vizsgaidőszakban jól jön a feszültség levezetése.

Férfi kondi:

A konditermünk bőséges kínálatot biztosít lányok és fiúk számára egyaránt. Minimális havi költséggel élvezheted a kondi adottságait és sportolhatsz. Jelentkezhetsz a Kondi Körhöz, melynek a  legfontosabb célja lehetőséget biztosítani minden sportolni vágyónak. Feladatuknak tekintik az edzeni vágyó kollégisták illetve külsősök igényeinek kielégítését a rendelkezésre álló lehetőségekhez képest a legjobban. Ez magában foglalja a konditerem tisztán tartását, az eszközök karbantartását, az új gépek beüzemelését és a terem rendeltetésszerű használatára való felszólítást.