Az A épület alagsorában található egy konditerem (súlyokkal padokkal, boxzsákkal), és egy kardióterem (futópad, spinning, elliptikus trainer, stb.) is.

Az előfizetést a Műegyetemi Ifjúsági Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. által üzemeltetett honlapon (http://www.bmestore.hu/) keresztül tudjátok intézni.

A rendszerben “termékként” 2 dolgot találtok:

  • Női kondi: csak a kardió teremre érvényes
  • Férfi kondi: konditerem és kardióterem

Kardió:

A mosókonyha mellet található az A épület alagsorban a kardió terem, amely a lányok számára kedveltebb helyiség. A terem nagyságához képest igen felszerelt. Egy futópad, 2 bicikli, egy elliptikus tréner, kétfajta taposó gép, egy evező pad, egy edzőpad, egy lábtoló gép és két fajta lábemelő gép gazdagítja a sportolni vágyók lehetőségeit a kardióban. Sokak számára így könnyebben bevezethető a napi rutinba a sport, a mozgás, hiszen bármely napszakban le tudnak menni, amikor gondolnak egyet, akár 10 perc kocogásra is. Nem kell havi magas bérleti díjakat fizetni edzőtermekbe és nem kell utazni ahhoz, hogy egy kicsit elszakadj akár a tanulástól, főleg vizsgaidőszakban jól jön a feszültség levezetése.

Férfi kondi:

A konditermünk bőséges kínálatot biztosít lányok és fiúk számára egyaránt.  A konditerem használatára szóló jogosultságot a http://www.bmestore.hu/ oldalon tudod megvásárolni fél évre, így minimális havi költséggel élvezheted a kondi adottságait és sportolhatsz. Jelentkezhetsz a Kondi Körhöz, melynek a  legfontosabb célja lehetőséget biztosítani minden sportolni vágyónak. Feladatuknak tekintik az edzeni vágyó kollégisták illetve külsősök igényeinek kielégítését a rendelkezésre álló lehetőségekhez képest a legjobban. Ez magában foglalja a konditerem tisztán tartását, az eszközök karbantartását, az új gépek beüzemelését és a terem rendeltetésszerű használatára való felszólítást.